Svenska Dendrobatidsällskapet
Visa obesvarade inlägg | Visa aktiva trådar

Språk:
 pilgift.se - Registrering 

Genom att besöka “pilgift.se” (hädanefter “vi”, “oss”, “vår”, “pilgift.se”, “http://pilgift.nordelind.se/forum”), så godkänner du att du binder dig juridiskt till följande avtal. Om du inte godkänner följande avtal, besök inte eller använd inte “pilgift.se”. Vi kan ändra detta avtal när som helst och vi kommer att göra allt för att informera dig om ändringar, men det vore klokt av dig att granska denna sida regelbundet på egen hand eftersom fortsatt användning av “pilgift.se” även efter ändringar innebär att du godkänner att du är juridiskt bunden till detta avtal.

Vårt forum drivs av phpBB (hädanefter “de”, “dem”, “deras”, “phpBB mjukvara”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) som är en forumprogramvara tillgänglig under “General Public License” (hädanefter “GPL”) och kan laddas ner från www.phpbb.com. phpBB mjukvaran främjar endast Internetbaserade diskussioner, phpBB Group är inte ansvariga för vad vi tillåter och/eller förbjuder för innehåll och/eller uppförande. För mer information om phpBB, besök http://www.phpbb.com/.

Du går med på att inte posta något grovt, obscent, vulgärt, förtalande, hatiskt, hotande, sexuellt orienterat eller något annat material som kan bryta mot lagarna i ditt land, lagar i landet där “pilgift.se” finns, eller internationell lag. Om du bryter mot detta så kan det leda till omedelbar och permanent bannlysning samt att vi kontaktar din Internetleverantör. IP-adressen för alla inlägg sparas. Du går med på att “pilgift.se” har rätten att ta bort, redigera, flytta eller stänga vilka trådar som helst, när som helst. Som användare godkänner du att all information du skriver in sparas i en databas. Denna information kommer inte att delges till någon tredje part utan ditt samtycke, men varken “pilgift.se” eller phpBB kan hållas ansvariga för eventuella intrångsförsök som kan leda till att information komprometteras.

Ett ord om registreringen: Vi har fått allt fler användarregistreringar från utlandet som är fejkade, dvs antingen automatiskt gjorda eller av personer som tycker att det är kul att sätta käppar i slumpmässiga hjul. Eftersom vi vill sätta stopp för det måste nya användare vid registreringen numera besvara en fråga som förhoppningsvis är näst intill omöjlig att besvara av folk som inte kan svenska. Om du råkar få problem med detta, dvs du kan inte registrera dig eftersom svaret inte godkänns, är du välkommen att skicka ett e-postmeddelande till admin på pilgift.se. Meddela i så fall vilket användarnamn du vill ha, vad du heter på riktigt, din adress och ditt telefonnummer. Då skapar administratorn användarkontot åt dig.cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010